Blaser Primus 10x42

Blaser Primus 10x42
imagine exemplificativa

Evolutie pret
9,553.99 LEI
1 magazin

Lista de preturi

Pret produs
Magazin

Descriere - Blaser Primus 10x42


Ideal pentru vânătoarea la munte sau în teren deschis - aveţi posibilitatea de a identifica detalii importante chiar şi la distanţe mari.

Blaser a oferit posibilitatea de a dezvolta o gamă de binocluri specializate, ce sunt complet adaptate cerințelor la vânătoare.
S-a lucrat cu cele mai bune proiecte și cei mai experimentaţi ingineri din domeniu. Rezultatul este optică de vânătoare de primă clasă "Made in Germany".Carcteristici tehnice:1. Quick to Focus - O imagine clară imediată pentru confort maxim la vizionare. Puteți ridica binoclul la ochi și mai în față şi aveţi o vizibilitate perfectă - aceasta este formidabila provocare care trebuie depăşită atunci când se proiectează optica de vânătoare.
Un calcul optic complet nou combinat cu ajutorul celor mai mari lentile pentru ocular permite o obţinere semnificativ mai facilă a imaginilor. Acest lucru oferă o experiență vizuală deosebită în orice situație - chiar dacă binoclurile nu sunt poziţionate optim în raport cu ochii.2. Calitatea cea mai înaltă. Performanță cu o protecție inteligentă - Transmiterea luminii la nivel superior, reproducerea neutră a culorii şi imaginile strălucitoare, de contrast înalt sunt o necesitate pentru optica cu aplicaţie pe distanţe lungi, utilizată pentru vânătoare. Acoperirea multistrat CCC (Contrast and Color Corrective Coating) asigură performanța imaginii de primă clasă în orice condiţie de lumină. La fel de important ca și calitatea optică este protecția exterioară a lentilelor. Acoperirea SLP (Smart Lens Protection) se bazează pe nanotehnologie și asigură
protecția împotriva apei şi prafului. De asemenea, permite respingerea picăturilor de ploaie și face curățarea lentilelor mult mai ușoară.3. CCC acoperirea multistrat (Contrast and Color Corrective Coating)- Protecţii exterioare bicolore

- Corp de magneziu

- Buton de reglaj

- SLP (Smart Lens Protection)

- Corector pentru dioptrie


Potrivit pentru: Vanatoare, observarea naturii, pasarilor, drumetii, activitati in aer liber.
Factor de marire: 10 x
Diametru obiectiv: 42 mm
Campul de vedere: 116 m
Distanta ochi-ocular: 18.3 mm
Culoare: Maro
Greutate: 970 g
Garantie: 24 luni

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Blaser Primus 10x42 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Blaser Primus 10x42 puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Blaser Primus 10x42 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]