Blaser Hybrid WP Nutmeg Marimea 56

Pantaloni lejeri, se muleaza dupa fiecare miscare pastrand in acelasi timp rezistenta la uzura indelungata. Datorita laminarii si cusaturilor sigilate Hybrid WP cu TeflonEcoElite™ , pantalonii sunt rezistenti la apa si vant.Firetul si buzunarele sunt impermeabile. Logo discret brodat ARGALI. Material: material textil (HYBRID): stratificat 100% poliester și cu finisaj TeflonEcoElite™ Trimming: (ribstop): 96% poliester, 4% elastan laminat cu finisaj TeflonEcoElite™ Căptușea ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Blaser Hybrid WP Nutmeg Marimea 56

Pantaloni lejeri, se muleaza dupa fiecare miscare pastrand in acelasi timp rezistenta la uzura indelungata. Datorita laminarii si cusaturilor sigilate Hybrid WP cu TeflonEcoElite™ , pantalonii sunt rezistenti la apa si vant.Firetul si buzunarele sunt impermeabile. Logo discret brodat ARGALI.

Materialmaterial textil (HYBRID): stratificat 100% poliester și cu finisaj TeflonEcoElite™
Trimming(ribstop): 96% poliester, 4% elastan laminat cu finisaj TeflonEcoElite™
Căptușealăcăptușeală 1 + 2: 100% poliester (plasa + imprimare)
Membranalaminare (WP 10.000 / MVP 5.000)
Tip pantaloniVanatoare
MaterialPolyester
CuloareMaro
Marime56

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Blaser Hybrid WP Nutmeg Marimea 56 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Blaser Hybrid WP Nutmeg Marimea 56 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.