Blackmagic Design Hyperdeck Studio HD Mini

2 599.00 lei (1 magazin)
Blackmagic Design Hyperdeck Studio HD Mini Cel mai compact model din seria HyperDeck Studio se bazează pe forma compacta a modelelor Teranex Mini. Acest design modular înseamnă că puteți utiliza un raft Teranex Mini Rack pentru a monta în rack 3 HyperDeck Studio HD Minis într-o singură unitate de rack sau le puteți combina cu alte produse, cum ar fi comutatoare, convertoare sau procesoare de streaming. S-ar putea să fie mic, dar aveți în continuare funcții puternice, cum a ...

Descriere


Blackmagic Design Hyperdeck Studio HD Mini

Blackmagic Design Hyperdeck Studio HD Mini Cel mai compact model din seria HyperDeck Studio se bazează pe forma compacta a modelelor Teranex Mini. Acest design modular înseamnă că puteți utiliza un raft Teranex Mini Rack pentru a monta în rack 3 HyperDeck Studio HD Minis într-o singură unitate de rack sau le puteți combina cu alte produse, cum ar fi comutatoare, convertoare sau procesoare de streaming. S-ar putea să fie mic, dar aveți în continuare funcții puternice, cum ar fi IN/OUT 3G-SDI, ieșirea HDMI, sloturile media duble pentru card SD, generatoare de sync și timecode încorporate, comenzi de pe panoul frontal și atât intrări de alimentare CA, cât și DC. Deasemenea, il puteți conecta prin USB la un computer, putand astfel folosi HyperDeck Studio HD Mini ca si o cameră web!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Blackmagic Design Hyperdeck Studio HD Mini de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Blackmagic Design Hyperdeck Studio HD Mini sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.