Black Diamond CARABINIERA POSITRON (INCHIDERE CU FILET)

Black Diamond CARABINIERA POSITRON (INCHIDERE CU FILET)
54.90 lei
(1 magazin)
Carabiniera asigurata prin inchidere cu filet, multifunctionala si foarte usor de utilizat. Proiectat pentru : catarare pe stanca cu mai multe lungimi de coarda, catarare mixta, catarare pe gheata, alpinism clasic. Poate fi folosit si pentru : expeditii. volum interior mare. forma unica stabilizeaza carabiniera pe ham. greutate redusa. Material: aluminiu anodizat. Greutate: 56g. ...

Descriere - Black Diamond CARABINIERA POSITRON (INCHIDERE CU FILET)


Carabiniera asigurata prin inchidere cu filet, multifunctionala si foarte usor de utilizat. Proiectat pentru : catarare pe stanca cu mai multe lungimi de coarda, catarare mixta, catarare pe gheata, alpinism clasic. Poate fi folosit si pentru : expeditii. volum interior mare. forma unica stabilizeaza carabiniera pe ham. greutate redusa. Material: aluminiu anodizat. Greutate: 56g.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Black Diamond CARABINIERA POSITRON (INCHIDERE CU FILET) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Black Diamond CARABINIERA POSITRON (INCHIDERE CU FILET) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.