Black&Decker BXVML700E

de la 306,10 lei (5 magazine)
Aspirator uz casnic Turbocyclone 700W Black+Decker - BXVML700EEchipat cu sistemul de filtrare Turbocyclone care optimizează performanțele de aspirație. Eficiență ridicată, consum redus: realizează aspirația mai eficient datorită motorului, accesoriului de aspirație și etanșarea optimă a dispozitivului și a conexiunilor accesorii. Cu acest cu două poziții de stationare, aspiratorul poate fi utilizat în mai multe moduri. Aspirati toate tipurile de pardoseli, de la ...

Descriere


Black&Decker BXVML700E

Aspirator uz casnic Turbocyclone 700W Black+Decker - BXVML700EEchipat cu sistemul de filtrare Turbocyclone care optimizează performanțele de aspirație. Eficiență ridicată, consum redus: realizează aspirația mai eficient datorită motorului, accesoriului de aspirație și etanșarea optimă a dispozitivului și a conexiunilor accesorii. Cu acest cu două poziții de stationare, aspiratorul poate fi utilizat în mai multe moduri. Aspirati toate tipurile de pardoseli, de la covor la parchet și la gresie. Echipat cu un tub telescopic de 470 ml și o poziție de depozitare.Cu accesorii lance 2-în-1 pentru o curățare aprofundată. Echipat cu filtru HEPA pe calea de ieșire a aerului captează praful și particulele, este extrem de eficient, lavabil și reutilizabil. Conceput pentru confortul dumneavoastră: designul compact, mânerul ergonomic și roțile cu profil din cauciuc moale, protejarea parchetului devine un vis implinit, permit transportul ușor oriunde doriți să efectuați curățarea. Design ușor ridicat pentru a asigura stabilitate și transport optim. Cu un rezervor de 2 litri ușor de îndepărtat și golit.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Black&Decker BXVML700E de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Black&Decker BXVML700E sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.