Bison Adeziv de contact universal Kit 4.5 l

de la 187.36 lei
(4 magazine)
Adeziv de contact universal - BISON - Kit 4.5 lAdeziv de contact universal (tip prenadez), foarte puternic, ce are la bază cauciuc neoprenic, răşini sintetice şi solvenţi. Ideal pentru lipirea sau laminarea (suprafeţelor) multor tipuri de materiale. Este recomandat pentru materiale ce necesită lipire imediată sau ce urmează să fie supuse unei sarcini şi/sau folosite sau prelucrate imediat.Lipește sau laminează o multitudine de suprafețe ce necesită lipire imediată sau c ...

Descriere


Bison Adeziv de contact universal Kit 4.5 l

Adeziv de contact universal - BISON - Kit 4.5 lAdeziv de contact universal (tip prenadez), foarte puternic, ce are la bază cauciuc neoprenic, răşini sintetice şi solvenţi. Ideal pentru lipirea sau laminarea (suprafeţelor) multor tipuri de materiale. Este recomandat pentru materiale ce necesită lipire imediată sau ce urmează să fie supuse unei sarcini şi/sau folosite sau prelucrate imediat.Lipește sau laminează o multitudine de suprafețe ce necesită lipire imediată sau ce urmează să fie supuse unei sarcini și/sau folosite imediat. Ideal pentru materiale aflate sub tensiune sau materiale curbe, ce nu suportă fixare sau apăsare. Părțile ce urmează să fie asamblate trebuie să se îmbine perfect. Excelent pentru lipirea şi laminarea metalului şi plasticului dur, panourilor (HPL, Formica, Duropal, Resopal), furnirului, plăcilor aglomerate din lemn, placajelor. Este de asemenea indicat pentru lipirea panourilor izolatoare flexibile și a materialelor din spumă, plută, piele sau cauciuc. Nu este indicat pentru spumă poliuretanica, polietilenă (PE) si polipropilenă (PP).Proprietăți: • Lipește imediat• Foarte puternic• Indicat pentru materiale aflate sub tensiune• Universal• Lichid• Rezistent la umiditate și îngheț• Ușor de aplicat*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!Aplicaţi adezivul într-un strat subţire şi uniform pe ambele suprafeţe, cu ajutorul unei spatule cu zimţi fini (1mm) sau a unei perii. Lăsaţi să se usuce 10-25 minute. De îndată ce adezivul nu mai este aderent la atingere, îmbinaţi părţile. Nu mai sunt posibile ajustările de poziţie. Evitaţi pătrunderea aerului. Apăsaţi ferm, cu o rolă sau cu un dispozitiv de presare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bison Adeziv de contact universal Kit 4.5 l de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bison Adeziv de contact universal Kit 4.5 l sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.