Biovita Ultrablend-1800

399.00 lei
(1 magazin)
Funcțiile blenderului: Lapte vegetal: Blenderul poate prepara o varietate de tipuri de lapte vegetal la rece din migdale, nuci, nuci caju, alune precum și combinațiii ale acestora. Supe creme: cu acest program puteți prepara o varietate de supe creme la rece din: broccoli, ciuperci, roșii, morcovi și altele. Smoothies: În doar două minute, blenderul prepară cele mai delicioase smoothies din fructe sau legume și gheață după gust. Milkshake: În doar un minut, ble ...

Descriere


Biovita Ultrablend-1800

Funcțiile blenderului:
Lapte vegetal: Blenderul poate prepara o varietate de tipuri de lapte vegetal la rece din migdale, nuci, nuci caju, alune precum și combinațiii ale acestora.
Supe creme: cu acest program puteți prepara o varietate de supe creme la rece din: broccoli, ciuperci, roșii, morcovi și altele.
Smoothies: În doar două minute, blenderul prepară cele mai delicioase smoothies din fructe sau legume și gheață după gust.
Milkshake: În doar un minut, blenderul prepară cel mai fin milkshake cu banane, căpșuni, mango sau alte ingrediente după gust.
Manual: Puteți selecta direct durata și viteza de măcinare. Programul vă oferă flexibilitate maximă pentru prepararea altor băuturi decât cele din programele standard.
Pulse: Programul permite măcinarea rapidă la turație maximă a ingredientelor din vas.
Curățare: Programul Pulse poate fi folosit si pentru curățarea vasului blenderului. Adăugați 1.4 litri de apă în vas și 3-4 picuri de detergent de vase. Selectați funcția pulse pentru 10-15 secunde Vasul blenderului se va curăța destul de bine, fiind apoi ușor de clătit cu apă și un burete de vase.

Caracteristici tehnice:
Capacitate: 2 Litri la rece
Compoziţie: vas din Tritan
Putere: 1800W
Rotaţii: 26.000 RPM
Mărime: 50 cm înălţime, 24 cm lungime, 19 cm lăţime
Protecţie termică: Da
Greutate: 6 kg
Garanţie: 2 ani
GARANŢIE PREMIUM: În perioada de garanţie de 2 ani, în cazul unui defect de fabricaţie asigurăm transportul tur-retur prin curier pentru efectuarea service-ului în 48 de ore.

Descrierea produsului:
Vasul blenderului este din Tritan. Cuplajul între vasul blenderului şi motor este din metal, fiind foarte durabil în timp.
Numărul de rotaţii este variabil în funcție de programul selectat (până la 26000 rotaţii/minut).
Blenderul asigură un măciniș foarte fin din orice ingrediente.
Picioruşele din silicon îi asigură o fixare bună pe masa de lucru, împiedicând alunecarea acestuia.
Tija de amestecare vă poate ajuta la nevoie să puneți în mișcare anumite ingrediente din vas.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Biovita Ultrablend-1800 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Biovita Ultrablend-1800 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.