Biovita Star-1500

440.00 lei (1 magazin)
Informaţii tehnice: Model: Blender profesional Biovita Star-1500 Capacitate: 2 Litri Compoziţie: vas din Tritan fără BPA, cuţite din inox Putere: 1500W Rotaţii: 25.000 RPM Mărime: 48.5 cm înălţime, 22 cm lungime, 19 cm lăţime Protecţie termică: Da Greutate: 4.2 kg Garanţie: 2 ani GARANŢIE PREMIUM: În perioada de garanţie de 2 ani, în cazul unui defect de fabricaţie asigurăm noi transportul tur-retur prin curier pentru efectuarea ...

Descriere


Biovita Star-1500

Informaţii tehnice:
Model: Blender profesional Biovita Star-1500
Capacitate: 2 Litri
Compoziţie: vas din Tritan fără BPA, cuţite din inox
Putere: 1500W
Rotaţii: 25.000 RPM
Mărime: 48.5 cm înălţime, 22 cm lungime, 19 cm lăţime
Protecţie termică: Da
Greutate: 4.2 kg
Garanţie: 2 ani

GARANŢIE PREMIUM: În perioada de garanţie de 2 ani, în cazul unui defect de fabricaţie asigurăm noi transportul tur-retur prin curier pentru efectuarea service-ului!

Vasul blenderului profesional este din Tritan fără BPA, un material foarte rezistent şi durabil. În acest vas se pot măcina inclusiv cuburi de gheaţă. Suportul lamelor blenderului, poate fi demontat uşor permiţând astfel o curăţare perfectă.
Cuplajul între vasul blenderului şi motor este din metal, fiind foarte rezistent în timp.
Numărul de rotaţii este reglabil din butonul de control (maxim 25000 rotaţii/minut). În felul acesta se poate obţine un măciniş foarte fin din orice ingredient.
Aparatul poate fi folosit atât pentru măcinarea ingredientelor uscate (ex: plante medicinale, legume deshidratate) cât şi pentru shake-uri şi smoothies. Picioruşele din silicon îi asigură o fixare bună pe masa de lucru, împiedicând alunecarea acestuia.
Tija de amestecare de care dispune vă ajută să antrenaţi mai bine ingredientele din vasului blenderului.

Blenderul are recenzii excelente (4.8 din 5) pe Amazon aici.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Biovita Star-1500 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Biovita Star-1500 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.