Biovita Active 600

140.00 lei
(1 magazin)
Sticla din Tritan® Sticla de 600ml este din Tritan® Copolyester, un material extrem de durabil, fără BPA, rezistent la pete, gusturi şi mirosuri. Sticla rezistă la utilizări repetate si poate fi curaţată manual sau în maşina de spălat vase. Lame de inox pentru gheaţă Lamele sunt realizate din oţel inoxidabil şi pot măcinaşi ingrediente tari precum gheaţa. Recomandăm adăugarea unui lichid (apă, sucuri) în vas atunci când măcinaţi gheaţa ...

Descriere


Biovita Active 600Sticla din Tritan®
Sticla de 600ml este din Tritan® Copolyester, un material extrem de durabil, fără BPA, rezistent la pete, gusturi şi mirosuri. Sticla rezistă la utilizări repetate si poate fi curaţată manual sau în maşina de spălat vase.

Lame de inox pentru gheaţă
Lamele sunt realizate din oţel inoxidabil şi pot măcinaşi ingrediente tari precum gheaţa. Recomandăm adăugarea unui lichid (apă, sucuri) în vas atunci când măcinaţi gheaţa sau alte ingrediente.

Putere: 300 W
Capacitate: 600 ml (vasul mare) / 300 ml (vasul mic)
Termen de garanţie: 2 ani

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Biovita Active 600 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Biovita Active 600 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.