Biotech USA Nitrox Therapy Cranberry, 340 g

NITROX THERAPY este un supliment alimentar care ajută la atingerea forţei maxime pentru antrenament. Formula cu oxizi nitrici şi stimulatoare energizează şi vascularizează. Formula include şi un complex de antioxidanţi esenţiali în contracararea efectelor oxidative ale oxizilor nitrici asupra celulelor. Mod de administrare: Adăugaţi 17 g (1 masura) de NITROX THERAPY la 250 ml lichid rece. Consumaţi o porţie cu 30 minute înainte de antrenament. Mod de prezentare: ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Biotech USA Nitrox Therapy Cranberry, 340 g

NITROX THERAPY este un supliment alimentar care ajută la atingerea forţei maxime pentru antrenament. Formula cu oxizi nitrici şi stimulatoare energizează şi vascularizează. Formula include şi un complex de antioxidanţi esenţiali în contracararea efectelor oxidative ale oxizilor nitrici asupra celulelor.

Mod de administrareAdăugaţi 17 g (1 masura) de NITROX THERAPY la 250 ml lichid rece. Consumaţi o porţie cu 30 minute înainte de antrenament.
Mod de prezentare340 g.
NotăConsultaţi medicul înainte de începerea unui program de exerciţii sau a unui program nutriţional! Nerecomandat copiilor şi femeilor însărcinate sau care alăptează, precum şi persoanelor cu risc de boli renale, diabet, afecţiuni cardiace congestive, hipertensiune arterială, melanom, sensibilitate la MAOI/inhibitoriai monoaminoxdazei. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos! Păstraţi ambalajul închis, la loc uscat, ferit de căldură, umezeală sau lumină!
ContraindicaţiiHipersensibilitate la ingredientele conţinute. Contraindicat persoanelor cu afecţiuni renale severe (sindrom nefrotic).
A se consuma, de preferinţă, înainte deVezi pe ambalaj

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Biotech USA Nitrox Therapy Cranberry, 340 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Biotech USA Nitrox Therapy Cranberry, 340 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.