Biosooft Lacrisek Free sol.oftalmica x 10ml

56.95 lei (1 magazin)
Soluție oftalmică sterilă pe bază de lipozomi, vitamina A, vitamina E și aminoacizi care stabilizează stratul lipidic al filmului lacrimal, reglează și corectează ungerea suprafeței oculare. Vitaminele A și E, cunoscute pentru proprietățile lor calmante și emoliente, în sinergie cu lipozomi (fosfatilcolină hidrogenată), oferă un sprijin funcțional componentului lipidic prezent pe marginea pleoapelor. În plus, vitaminele A și E ca stabilizatori ai lipozomilor c ...

Descriere


Biosooft Lacrisek Free sol.oftalmica x 10ml

Soluție oftalmică sterilă pe bază de lipozomi, vitamina A, vitamina E și aminoacizi care stabilizează stratul lipidic al filmului lacrimal, reglează și corectează ungerea suprafeței oculare.

Vitaminele A și E, cunoscute pentru proprietățile lor calmante și emoliente, în sinergie cu lipozomi (fosfatilcolină hidrogenată), oferă un sprijin funcțional componentului lipidic prezent pe marginea pleoapelor.

În plus, vitaminele A și E ca stabilizatori ai lipozomilor contribuie la îmbunătățirea simptomelor la nivelul ochilor și nivelului ochilor asociate cu stări inflamatorii de origine alergică și / sau infecțioasă.

Aminoacizii L-prolină, L-glicină, L-lizină clorhidrat și L-leucină, conținute în produs, măresc lubrifierea suprafeței oculare și pot contribui la îmbunătățirea protecției epiteliilor supuse stresului de diferite tipuri.

Componenta lipidică a filmului lacrimal este fundamentală în funcția de a conține lichidul lacrimal, precum și în controlul evaporării sale.

Utilizarea soluției oftalmice LACRISEK Free ajută funcționalitatea secrețiilor lipidice ale glandelor anexelor oculare (glandele Meibomio, Zeiss și Moll), contribuind la stabilizarea componentei lipidice a filmului lacrimal.

Este indicat în tulburări subiective în timpul sindromului de ochi uscat, cum ar fi senzația de corp străin, arsura și pruritul ocular, în displazii cauzate de calitatea inadecvată a stratului lipidic al filmului lacrimal sau în stări care pot duce la roșeață oculară, întâlnită adesea la variind unii parametri de mediu (vânt, microclimat).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Biosooft Lacrisek Free sol.oftalmica x 10ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Biosooft Lacrisek Free sol.oftalmica x 10ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.