BIOPURO Solutie Degresanta 500ml

23,73 lei (1 magazin)
Descriere Solutie Degresanta Hipoalergenica pentru Bucatarie Ecologica/Bio 500ml de la BIOPURO Solutia degresanta de la BioPuro poate fi utilizata pe diferite suprafete din bucatarie, aceasta eliminand cu succes petele de grasime, cele de mancare arsa si totodata ofera stralucire aragazului, cuptorului si a chiuvetei. Datorita uleiului esential de portocale dulci, suprafetele curatate raman usor parfumate, cu o aroma delicata de fructe exotice. Solutia degresanta Biopuro ...

Descriere


BIOPURO Solutie Degresanta 500ml

Descriere Solutie Degresanta Hipoalergenica pentru Bucatarie Ecologica/Bio 500ml de la BIOPURO

Solutia degresanta de la BioPuro poate fi utilizata pe diferite suprafete din bucatarie, aceasta eliminand cu succes petele de grasime, cele de mancare arsa si totodata ofera stralucire aragazului, cuptorului si a chiuvetei.

Datorita uleiului esential de portocale dulci, suprafetele curatate raman usor parfumate, cu o aroma delicata de fructe exotice.

Solutia degresanta Biopuro indeparteaza grasimea si murdaria dificila lasand suprafetele stralucind de curatenie si fara urme. Elimina mirosurile neplacute si lasa bucataria placut parfumata. 

Produs certificat ecologic de AIAB Italia, vegan, testat dermatologic, pentru nichel, crom si cobalt.

Mod de Utilizare: pulverizati pe suprafata de curatat dupa care stergeti cu o laveta din microfibra sau o laveta umeda. In cazul murdariei incrustate, lasati sa actioneze 5 minute dupa care inlaturati murdaria cu o laveta.

IMPORTANT! A nu se folosi pe aluminiu, suprafete delicate sau pictate.

Ingrediente: Aqua, Alcohol, Sodium citrate, Coco-glucoside, Sodium coco-sulfate, Xanthan gum, Citrus aurantium dulcis peel oil*.

* ingredient bio

Tara de origine: Italia

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BIOPURO Solutie Degresanta 500ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BIOPURO Solutie Degresanta 500ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.