BIOPURO Soluție de clătire pentru mașina de spălat vase 300-ml

16,00 lei (1 magazin)
Soluția de clătire pentru mașina de spălat vase marca Biopuro este concepută ideală pentru limpezirea veselei și a paharelor. Lasă vasele și paharele strălucitoare fără pete de calcar sau detergent, reduce perioada de uscare. Datorită ingredientelor bio, vasele vor fi curățate și uscate în timp eficient. Produsul conține și extracte de citrice, așadar vasele vor fi înmiresmate cu un parfum plăcut.   Caracteristici:   - soluție eco ...

Descriere


BIOPURO Soluție de clătire pentru mașina de spălat vase 300-ml

Soluția de clătire pentru mașina de spălat vase marca Biopuro este concepută ideală pentru limpezirea veselei și a paharelor. Lasă vasele și paharele strălucitoare fără pete de calcar sau detergent, reduce perioada de uscare. Datorită ingredientelor bio, vasele vor fi curățate și uscate în timp eficient. Produsul conține și extracte de citrice, așadar vasele vor fi înmiresmate cu un parfum plăcut.

 

Caracteristici:

 

- soluție ecologică de clătire pentru mașina de spălat vase

 

- este concepută ideală pentru limpezirea veselei și a paharelor

 

- lasă vasele și paharele strălucitoare fără pete de calcar sau detergent, reduce perioadă de uscare

 

- vasele vor fi curățate și uscate în timp eficient

 

- are un miros plăcut de citrice.

 

Utilizare: puneți soluția în dispenserul pentru pentru soluția de clătire.

 

Ingrediente: aqua, citric acid, decyl glucoside, citrus aurantium dulcis oil*.

Cantitate: 300 ml Aromă: de citrice Spălare: automată

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BIOPURO Soluție de clătire pentru mașina de spălat vase 300-ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BIOPURO Soluție de clătire pentru mașina de spălat vase 300-ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.