Biopon Ingrasamant universal 0,5 l

de la 7.99 lei
(2 magazine)
Ingrasamant universal 0,5 l este adecvat pentru fertilizarea plantelor de camerã, de balcon si de grãdinã. Compusul mineral este recomandat tuturor tipurilor de plante: de casa, balcon, terase. Compozitia sa speciala stimuleaza cresterea intensa a plantelor. Mod de utilizare Ingrasamant Biopon universal: Ingrasamant Biopon universal se dizolva un capac de lichid intr-un litru de apa naturala. In timpul perioade de dezvoltare este suficienta udarea plantei cu aceasta solutie o da ...

Descriere


Biopon Ingrasamant universal 0,5 l

Ingrasamant universal 0,5 l este adecvat pentru fertilizarea plantelor de camerã, de balcon si de grãdinã. Compusul mineral este recomandat tuturor tipurilor de plante: de casa, balcon, terase. Compozitia sa speciala stimuleaza cresterea intensa a plantelor.
Mod de utilizare Ingrasamant Biopon universal:
Ingrasamant Biopon universal se dizolva un capac de lichid intr-un litru de apa naturala. In timpul perioade de dezvoltare este suficienta udarea plantei cu aceasta solutie o data la 7-14 zile. In perioada de iarna este suficienta utilizarea ingrasamantului o data pe luna. Utilizarea mai frecventa determina o supra-mineralizare care poate dauna plantelor. A se agita inainte de utilizare.
Beneficii client:
- nu necesita achizitionarea mai multor tipuri de ingrasaminte pentru toate tipurile de plante;
- este eficient si pentru plantele din exterior si pentru cele din interior;
- este recomandat tutror tipurilor de plante: de casa, balcon, terase.
Avantaje produs:
- acesta asigura o bogata inflorire a plantelor si florilor de balcon;
- stimuleaza cresterea intensa a plantelor;
- este eficient si pentru plantele din exterior si pentru cele din interior.
Date tehnice Ingrasamant Biopon universal:
-greutate: 0,5 l

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Biopon Ingrasamant universal 0,5 l de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Biopon Ingrasamant universal 0,5 l sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.