Biopon Ingrasamant - Plante cu flori 1 l

17.41 lei
(1 magazin)
Ingrășământ Biopon plante cu flori 1 l este un îngrășământ multi-mineral pentru plante de ghiveci și plante de balcon. Conținutul bogat în potasiu și fosfor asigură o bogată inflorescență. Ingredientele special alese stimulează creșterea intensivă. Mod de utilizare : Ingrășământ Biopon plante cu flori - se dizolvă 1 capac de soluție concentrată într-un litru de apă plată. Începând din primăvară până toamna ...

Descriere


Biopon Ingrasamant - Plante cu flori 1 l

Ingrășământ Biopon plante cu flori 1 l este un îngrășământ multi-mineral pentru plante de ghiveci și plante de balcon. Conținutul bogat în potasiu și fosfor asigură o bogată inflorescență. Ingredientele special alese stimulează creșterea intensivă. Mod de utilizare : Ingrășământ Biopon plante cu flori - se dizolvă 1 capac de soluție concentrată într-un litru de apă plată. Începând din primăvară până toamna este suficientă udarea plantelor cu această soluție o dată la 7 zile. Pe timp de iarnă este suficientă udarea odată pe lună. Utilizarea mai frecventă determină o supra-mineralizare care poate dăuna plantelor. A se agita înainte de utilizare. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Biopon Ingrasamant - Plante cu flori 1 l de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Biopon Ingrasamant - Plante cu flori 1 l sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.