Biopon Ingrasamant plante cu flori 0,5 l

Biopon Ingrasamant plante cu flori 0,5 l
12.00 lei
(1 magazin)
Ingrasamant plante cu flori 0,5 l  este un ingrasamant multi-mineral pentru plante de ghiveci si plante de balcon. Continutul bogat in potasiu si fosfor asigura o bogata inflorescenta. Ingredientele special alese stimuleaza cresterea intensiva.  Mod de utilizare Ingrasamant Biopon plante cu flori: Ingrasamant Biopon plante cu flori se dizolva 1 capac de solutie concentrata intr-un litru de apa plata. Incepand din primavara pana toamna este suficienta udarea plantelor cu aceasta s ...

Descriere - Biopon Ingrasamant plante cu flori 0,5 l


Ingrasamant plante cu flori 0,5 l  este un ingrasamant multi-mineral pentru plante de ghiveci si plante de balcon. Continutul bogat in potasiu si fosfor asigura o bogata inflorescenta. Ingredientele special alese stimuleaza cresterea intensiva. 
Mod de utilizare Ingrasamant Biopon plante cu flori:
Ingrasamant Biopon plante cu flori se dizolva 1 capac de solutie concentrata intr-un litru de apa plata. Incepand din primavara pana toamna este suficienta udarea plantelor cu aceasta solutie o data la 7 zile. Pe timp de iarna este suficienta udarea odata pe luna. Utilizarea mai frecventa determina o supra-mineralizare care poate dauna plantelor. A se agita inainte de utilizare.
Beneficii client:
- asigura o bogata influorescenta;
- prin folosirea acestui ingrasamant se asigura o crestere sanatoasa si abundenta plantelor;
- se foloseste universal, pentru toate tipurile de plante;
- efect rapid si vizibil asupra plantelor;
Avantaje produs:
- ingrasamantul este adecvat pentru fertilizarea plantelor de camerã, de balcon ºi de grãdinã;
- acesta asigura o bogata inflorire a plantelor si florilor de balcon;
- este eficient si pentru plantele din exterior si pentru cele din interior
Date tehnice Ingrasamant Biopon plante cu flori:
- contine: potasiu si fosfor;
- greutate: 0,5 l.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Biopon Ingrasamant plante cu flori 0,5 l de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Biopon Ingrasamant plante cu flori 0,5 l sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.