Biopon Ingrasamant pentru vita de vie 1 kg

19.34 lei
(1 magazin)
Ingrasamant pentru vita de vie 1 kg este un ingrasamant mineral complex pentru stimularea vitei  de vie. Utilizarea ingrasamantului inainte de plantare asigura conditiile optime pentru dezvoltarea plantei.Administrarea in timpul cresterii asigura plantei toate elementele minerale necesare plantei.Continutul de potasiu accelereaza cresterea si fructificarea intensiva.Ingrasamantul este de asemenea ideal pentru stimularea: zmeurei, murilor, agriselor sau coacazei. Mod de utilizare In ...

Descriere


Biopon Ingrasamant pentru vita de vie 1 kg

Ingrasamant pentru vita de vie 1 kg este un ingrasamant mineral complex pentru stimularea vitei  de vie. Utilizarea ingrasamantului inainte de plantare asigura conditiile optime pentru dezvoltarea plantei.Administrarea in timpul cresterii asigura plantei toate elementele minerale necesare plantei.Continutul de potasiu accelereaza cresterea si fructificarea intensiva.Ingrasamantul este de asemenea ideal pentru stimularea: zmeurei, murilor, agriselor sau coacazei.
Mod de utilizare Ingrasamant BIOPON  pentru vita de vie:
Masurati doza recomandata, distribuiti egal in jurul plantei, amestecati ingrasamantul granulat in stratul superior de pamant, udati planta pentru a activa imediat substantele din ingrasamant.
Ingrasamantul ajunge pentru 40 m2.
Beneficii client:
- se foloseste foarte usor, avand un efect rapid si de lunga durata;
- se poate folosi pentru fertilizarea si altor tipuri de plante, nu numai vita de vie;
- nu este necesara aplicarea unei cantitati mari de ingrasamant, aducand astfel, 
- asigura obtinerea de productii de struguri superioare.
Avantaje produs:
- datorită raportului optim de nutrienţi, îndeplineşte cerinţele pentru o dezvoltare sănătoasă şi puternică a viţei de vie, o fertilitate bogată şi struguri de înaltă calitate;
- contribuie la finetea vinurilor;
- nu scade calitatea sau rezistenta la boli sau daunatori, ger si seceta.
Date tehnice Ingrasamant BIOPON  pentru vita de vie:
- greutate: 1 kg.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Biopon Ingrasamant pentru vita de vie 1 kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Biopon Ingrasamant pentru vita de vie 1 kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.