Biopon Ingrasamant pentru hydrangea 1 kg (hortenisia)

19.34 lei
(1 magazin)
Ingrasamant pentru hydrangea 1 kg (hortenisia) este un ingrasamant multi-mineral pentru hortensii. Continutul bogat in potasiu si fosfor asigura o bogata inflorescenta. Ingredientele special alese stimuleaza cresterea intensiva.  Mod de utilizare Ingrasamant BIOPON pentru hydrangea 1 kg (hortenisia): Îngrăsământul pentru hortensii este un stimulent specific ce asigură o crestere echilibrată si o înflorire abundentă. Actionează rapid, fiind direct asimilat de către plantă ...

Descriere - Biopon Ingrasamant pentru hydrangea 1 kg (hortenisia)


Ingrasamant pentru hydrangea 1 kg (hortenisia) este un ingrasamant multi-mineral pentru hortensii. Continutul bogat in potasiu si fosfor asigura o bogata inflorescenta. Ingredientele special alese stimuleaza cresterea intensiva. 
Mod de utilizare Ingrasamant BIOPON pentru hydrangea 1 kg (hortenisia):
Îngrăsământul pentru hortensii este un stimulent specific ce asigură o crestere echilibrată si o înflorire abundentă. Actionează rapid, fiind direct asimilat de către plantă, dupa ploaie sau după udare. Este bogat în magneziu ajutând la coloritul florilor.Îngrăsământul sub formă de granule, permite o absorbtie excelentă în sol.Recomandat pentru toate tipurile de hortensii si pentru arbusti cu flori si plante cătărătoare. 
Beneficii client:
- produsul are un termen de garantie indelungat, aducand astfel beneficii economice;
- acesta asigura productii mai mari de flori si inflorirea se extinde;
- hraneste uniform plantele;
- nu exista nici o supra-fertilizare;
- cheratină - o sursă naturală de azot,  nucă de cocos fibre - aerarea solului, hranind plantele, dand astfel un aspect placul gradinii.
Avantaje produs:
- are o remanenta destul de mare in sol, nu este necesara achizitionarea mai multor tipuri de ingrasaminte;
- veti observa efectul imediat asupra plantelor;
- creste fertilitatea solului;
- reglementează regimul de apă al plantelor.
Date tehnice Ingrasamant biopon pentru hortensii:
- contine: potasiu si fosfor;
- greutate: 1 kg.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Biopon Ingrasamant pentru hydrangea 1 kg (hortenisia) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Biopon Ingrasamant pentru hydrangea 1 kg (hortenisia) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.