Biopon Ingrasamant pentru conifere 0,5 l

10.99 lei
(1 magazin)
Ingrasamant pentru conifere 0,5 l este un ingrasamant multi-mineral fabricat in special pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azot asigurã culoarea sanatoasa a acelor. Biopon îngrãsãmânt pentru conifere îmbunãtãteste aspectul general si creste imunitatea.  Mod de utilizare Ingrasamant Biopon pentru conifere: Ingrasamant Biopon pentru conifere dizolvati 1/2 capac de lichid in 1/2 litru de apa. Incepand de primavara timpuriu pana in august este ...

Descriere


Biopon Ingrasamant pentru conifere 0,5 l

Ingrasamant pentru conifere 0,5 l este un ingrasamant multi-mineral fabricat in special pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azot asigurã culoarea sanatoasa a acelor. Biopon îngrãsãmânt pentru conifere îmbunãtãteste aspectul general si creste imunitatea. 
Mod de utilizare Ingrasamant Biopon pentru conifere:
Ingrasamant Biopon pentru conifere dizolvati 1/2 capac de lichid in 1/2 litru de apa. Incepand de primavara timpuriu pana in august este recomandata udarea cu solutia obtinuta o data la 14 zile. Doza recomandata depinde de inaltimea planteli.  Diametrul coroanei de pânã la 0,5 m - doza de 0,5-1 litri; 0,5-1 m - 2 litri, pentru plantele mai mari creste doza proportional. Folosind îngrã?ãmânt mai des, plantele pot fi supra mineralizare-ceea ce poate fi daunator. A se agita inainte de utilizare.
Beneficii client:
- are o remanenta destul de indelungata in sol;
- ingrasamantul lichid pentru conifere, este un produs foarte eficient; 
- usor de folosit;
- efect rapid si vizibil asupra plantelor.
Avantaje produs:
- ingrasamant ce se foloseste pentru o hrãnire echilibratã coniferelor;
- impiedica ingalbenirea frunzelor datorita continutului de fier;
- continutul de azot asigura culoarea sanatasa a acelor;
- poate fi utilizat pentru toate tipurile de conifere si arbusti.
Date tehnice Ingrasamant Biopon pentru conifere:
- greutate o,5 l.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Biopon Ingrasamant pentru conifere 0,5 l de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Biopon Ingrasamant pentru conifere 0,5 l sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.