Biopon Gel de hidratare pentru plante de ghiveci 330 ml

11.00 lei
(1 magazin)
​Gel de hidratare pentru plante ghiveci 330 ml - este fara doar si poate un gel special pentru udarea plantelor în ghiveci și a florilor de balcon. Acesta oferă plantele o cantitate adecvată de umiditate timp de mai multe zile. Este o soluție perfectă pentru turiști. Datorita formulei sale speciale și a microorganismelor din sol, dizolvă gelul treptat, eliberează apa, care pătrunde în sol până la rădăcini. Plantele nu se ofilesc, florile și frunzele păstrează ...

Descriere - Biopon Gel de hidratare pentru plante de ghiveci 330 ml


Gel de hidratare pentru plante ghiveci 330 ml - este fara doar si poate un gel special pentru udarea plantelor în ghiveci și a florilor de balcon. Acesta oferă plantele o cantitate adecvată de umiditate timp de mai multe zile. Este o soluție perfectă pentru turiști. Datorita formulei sale speciale și a microorganismelor din sol, dizolvă gelul treptat, eliberează apa, care pătrunde în sol până la rădăcini. Plantele nu se ofilesc, florile și frunzele păstrează vitalitatea și aspectul sănătos. Gelul este biodegradabil.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Biopon Gel de hidratare pentru plante de ghiveci 330 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Biopon Gel de hidratare pentru plante de ghiveci 330 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.