Biofarm TRIFERMENT FORTE 325 MG X 30 COMPRIMATE GASTROREZISTENTE

34,80 lei (1 magazin)
Triferment Forte 325 mg comprimate gastrorezistente se foloseste in cazul adultilor si copiilor diagnosticati cu insuficienta pancreatica exocrina. Triferment Forte 325 mg comprimate gastrorezistente se foloseste in cazul adultilor si copiilor diagnosticati cu insuficienta pancreatica exocrina. Ce este Triferment Forte şi pentru ce se utilizează Triferment Forte conţine un amestec de enzime numit „pancreatină”. Pancreatina vă ajută să digeraţi alimentele. Trifer ...

Descriere


Biofarm TRIFERMENT FORTE 325 MG X 30 COMPRIMATE GASTROREZISTENTE

Triferment Forte 325 mg comprimate gastrorezistente se foloseste in cazul adultilor si copiilor diagnosticati cu insuficienta pancreatica exocrina.


Triferment Forte 325 mg comprimate gastrorezistente se foloseste in cazul adultilor si copiilor diagnosticati cu insuficienta pancreatica exocrina.

Ce este Triferment Forte şi pentru ce se utilizează

Triferment Forte conţine un amestec de enzime numit „pancreatină”. Pancreatina vă ajută să digeraţi alimentele.

Triferment Forte este utilizat la copiii şi adulţii cu „insuficienţă pancreatică exocrină”. Aceasta apare atunci când pancreasul nu secretă suficiente enzime pentru a digera mâncarea. Este des întâlnită la persoanele care prezintă:

∙ fibroză chistică, o boală genetică rară;

∙ blocarea canalelor pancreasului sau ale vezicii biliare (ductele pancreatice sau canalul biliar comun);

∙ inflamaţia cronică a pancreasului (pancreatită);

∙ cancer de pancreas;

∙ au suferit o operaţie de îndepărtare a unei porţiuni din pancreas sau a întregului pancreas (pancreatectomie parţială sau totală);

∙ au suferit o operaţie de îndepărtare a unei porţiuni din stomac sau a întregului stomac (gastrectomie parţială sau totală);

∙ după chirurgia de by-pass gastro-intestinal.

Cum acţionează Triferment Forte

Enzimele din Triferment Forte acţionează prin digerarea alimentelor care trec prin intestin. Trebuie să utilizaţi Triferment Forte în timpul meselor sau gustărilor sau imediat după acestea. Acest lucru va permite enzimelor să se amestece bine împreună cu alimentele.


Cod producator: Biofarm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Biofarm TRIFERMENT FORTE 325 MG X 30 COMPRIMATE GASTROREZISTENTE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Biofarm TRIFERMENT FORTE 325 MG X 30 COMPRIMATE GASTROREZISTENTE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.