Bio Vitality BIO-VITALITY Himovit C x 30cps

44.79 lei (1 magazin)
Himovit C, 30 capsule, Bio Vitality Proprietati: HIMOVIT C asociază extracte și pulberi de Amla (Emblica officinalis) și Ashwaganda (Withania somnifera), plante recunoscute pentru conținutul ridicat de vitamina C și calitățile lor antioxidante, antiinflamatoare, hepatoprotectoare și antitumorale. Produsul conține herbominerale bogate în calciu și fier organic, zinc, fosfor, potasiu, magneziu și vitamine A, E, B1, B2, B3, B6 care, împreună cu vitamina C, devin absolut ...

Descriere


Bio Vitality BIO-VITALITY Himovit C x 30cps

Himovit C, 30 capsule, Bio Vitality

Proprietati:

HIMOVIT C asociază extracte și pulberi de Amla (Emblica officinalis) și Ashwaganda (Withania somnifera), plante recunoscute pentru conținutul ridicat de vitamina C și calitățile lor antioxidante, antiinflamatoare, hepatoprotectoare și antitumorale. Produsul conține herbominerale bogate în calciu și fier organic, zinc, fosfor, potasiu, magneziu și vitamine A, E, B1, B2, B3, B6 care, împreună cu vitamina C, devin absolut necesare pentru menținerea stării de sănătate și energie.

Adjuvant în:

 Creșterea energiei și vitalității organismului;

 Îmbunătățirea stării generale a organismului;

 Menținerea funcționării normale a sistemului imunitar;

 Recuperarea organismului după intervenții chirurgicale și boli;

 Reducerea simptomelor oboselii și a stresului;

 Îmbunătățirea structurii și a mobilității articulațiilor;

 Reducerea inflamațiilor și a durerilor osteo-articulare;

 Perioadele de sarcină și alăptare.

Ingrediente:

Extracte de Whitania somnifera, Vitis vinifera, Pyrus malus, Trapa natans, Emblica officinalis, Sida cordifolia, Pueraria tuberosa, pudră de Praval pisthi (calciu organic), Loh bhasma (fier organic), Pulbere Whitania somnifera.

Mod de administrare:

Începând cu vârsta de 6 ani câte 1 sau 2 capsule pe zi sau la recomandarea consultantului de specialitate. În afecțiuni osteo-articulare: câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, timp de 1 lună, apoi câte 1 capsulă pe zi pentru întreținerea sănătății articulațiilor.

Contraindicații:

Alergie la oricare dintre ingrediente.

Prezentare: 30 capsule

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bio Vitality BIO-VITALITY Himovit C x 30cps de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bio Vitality BIO-VITALITY Himovit C x 30cps sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.