Bigjigs Puzzle BJ228, Animale de la ferma

de la 33,00 lei (2 magazine)
Hai la ferma! Caracteristici: set de patru puzzle speciale pentru cei mai mici, fiecare puzzle este format din 2 piese cele 4 puzzle-uri au piese mari si incurajeaza abilitatile de indemanare si asociere inca de la o varsta frageda animale prezentate: porc, vaca, cal, oaie Dimensiune puzzle: 14 x 10 x 0,5 cm Varsta recomandata: 12 luni+ Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului ina ...

Descriere


Bigjigs Puzzle BJ228, Animale de la ferma

Hai la ferma!
Caracteristici:

set de patru puzzle speciale pentru cei mai mici, fiecare puzzle este format din 2 piese
cele 4 puzzle-uri au piese mari si incurajeaza abilitatile de indemanare si asociere inca de la o varsta frageda
animale prezentate: porc, vaca, cal, oaie

Dimensiune puzzle: 14 x 10 x 0,5 cm
Varsta recomandata: 12 luni+
Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

BJ228

Caracteristici generale
Tip produsJoc de logica
Varsta recomandata+ 1 an
Numar piese2 x 4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bigjigs Puzzle BJ228, Animale de la ferma de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bigjigs Puzzle BJ228, Animale de la ferma sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.