Bigjigs Calendar magnetic Vremea limba engleza

de la 118,00 lei (2 magazine)
Calendarul magnetic "Vremea" ii ofera copilului sansa de a afla cat mai multe despre fenomenele meteorologice. Micutul va fi incantat sa poata controla vremea, cu siguranta va fi una favorabila pentru joaca in aer liber. Folosind imaginile si cardurile cu zile si luni, copilul va invata succesiunea anotimpurilor, a lunilor anului, dar si data si ora, cu ajutorul ceasului pozitionat in centrul calendarului. Ofera-i copilului bucuria de a se juca, indiferent de vreme! Dimensiuni: 42 X 45 ...

Descriere


Bigjigs Calendar magnetic Vremea limba engleza

Calendarul magnetic "Vremea" ii ofera copilului sansa de a afla cat mai multe despre fenomenele meteorologice. Micutul va fi incantat sa poata controla vremea, cu siguranta va fi una favorabila pentru joaca in aer liber. Folosind imaginile si cardurile cu zile si luni, copilul va invata succesiunea anotimpurilor, a lunilor anului, dar si data si ora, cu ajutorul ceasului pozitionat in centrul calendarului. Ofera-i copilului bucuria de a se juca, indiferent de vreme! Dimensiuni: 42 X 45 X 1 cm. Produsul este disponibil doar in limba engleza. Varsta: 3 - 8 ani. Calendar in limba engleza.
Cod producator: 5234

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bigjigs Calendar magnetic Vremea limba engleza de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bigjigs Calendar magnetic Vremea limba engleza sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.