BIGBEN Rugby 20 Ps4

Rugby 20 Ps4 Rugby 20 PS4 este un produs lansat de Bigben la data de 23.01.2020 special pentru fanii PS4 Joaca cu cele mai bune echipe nationale si cu cele mai mari ligi in meciuri intense cu un singur jucator si multiplayer, locale sau online: Top 14, Pro D2, Gallagher Premiership si Pro 14. Experimenteaza o profunzime tactica fara precedent, care recreeaza toate complexitatile jocului modern. Pe teren, iti poti regla planul de joc, iti poti gestiona linia, in ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


BIGBEN Rugby 20 Ps4

Rugby 20 Ps4
Rugby 20 PS4 este un produs lansat de Bigben la data de 23.01.2020 special pentru fanii PS4

Joaca cu cele mai bune echipe nationale si cu cele mai mari ligi in meciuri intense cu un singur jucator si multiplayer, locale sau online: Top 14, Pro D2, Gallagher Premiership si Pro 14.
Experimenteaza o profunzime tactica fara precedent, care recreeaza toate complexitatile jocului modern.
Pe teren, iti poti regla planul de joc, iti poti gestiona linia, initiezi miscarile setate, gasesti spatii si oferi-ti laturii castigatoare!
  • Animatii realiste captate de miscare folosind jucatori profesionisti
  • In modul cu un singur jucator, jucati in competitiile oficiale de top si creati-va propria echipa
  • In modurile multiplayer, joaca local cu prietenii sau provoaca online alti jucatori
Rugby 20 Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BIGBEN Rugby 20 Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BIGBEN Rugby 20 Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.