BIGBEN Rugby 15 Pc

Rugby 15 Pc este un joc de tip sport lansat de Big Ben in data de 1/23/2015, disponibil pentru Pc, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox360 si Xbox One. Rugby 15 dupa cum si numele o sugereaza este un titlu sportiv de rugby creat de catre HB Studios. Nu a mai fost lansat nici un joc de unire de rugby de la producerea lui Rugby Challenge 2, de acum doi ani, iar dezvoltatorul HB Studios nu a mai lansat nici unul de la lansarea lui Rugby World Cup ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


BIGBEN Rugby 15 Pc

Rugby 15 Pc este un joc de tip sport lansat de Big Ben in data de 1/23/2015, disponibil pentru Pc, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox360 si Xbox One. Rugby 15 dupa cum si numele o sugereaza este un titlu sportiv de rugby creat de catre HB Studios. Nu a mai fost lansat nici un joc de unire de rugby de la producerea lui Rugby Challenge 2, de acum doi ani, iar dezvoltatorul HB Studios nu a mai lansat nici unul de la lansarea lui Rugby World Cup 2011. Rugby 15 va dispune de moduri de joc individuale sau cu pana la 4 jucatori local, jucand in oricare dintre licentele disponibile sau in competitiile personalizate. Vremea va juca un aspect crucial in joc, influentand foarte mult gameplay-ul, vantul afectand traiectoria balonului, iar ploaia cauzand deformari in teren iar jucatorii se pot murdarii. Rugby 15 va dispune de licente pentru toate cluburile din Top 14, Pro D2, Aviva Premiership si Pro12.     

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BIGBEN Rugby 15 Pc de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BIGBEN Rugby 15 Pc sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.