BIGBEN Joc Gelly Break Nintendo Switch Game

de la 89.76 lei
(4 magazine)
Joc Gelly Break Nintendo Switch Game Joc Gelly Break Nintendo Switch Game este un produs lansat de Big Ben la data de 15.11.2019 Existenta lor este amenintata de raul Blob malefic. Jucatorii sub forma a doua Gellies, create intr-un laborator, isi incep aventura pentru a salva planeta, culminand cu o lupta finala cu Evil Blob.Gelly Break este usor de ridicat si ofera niveluri diverse. Datorita posibilitatii de a schimba dificultatea dupa fiecare nivel, jocul ramane provocator pentru f ...

Descriere


BIGBEN Joc Gelly Break Nintendo Switch Game

Joc Gelly Break Nintendo Switch Game Joc Gelly Break Nintendo Switch Game este un produs lansat de Big Ben la data de 15.11.2019

Existenta lor este amenintata de raul Blob malefic. Jucatorii sub forma a doua Gellies, create intr-un laborator, isi incep aventura pentru a salva planeta, culminand cu o lupta finala cu Evil Blob.Gelly Break este usor de ridicat si ofera niveluri diverse. Datorita posibilitatii de a schimba dificultatea dupa fiecare nivel, jocul ramane provocator pentru fiecare tip de grup tinta.

Jucatorul isi foloseste toate abilitatile pentru a invinge multi inamici diferiti. Pasajele Jump & Run din ce in ce mai provocatoare depasesc doar jucatorii, folosind mecanismul de comutare al ambelor Gellies si cronometrarea coordonata.

Caracteristici :
  • Dimensiuni: 1 x 10.5 x 17 cm
  • Greutate: 95.3 g
  • Varsta minima recomandata: 7 ani
 
Joc Gelly Break Nintendo Switch Game

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BIGBEN Joc Gelly Break Nintendo Switch Game de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BIGBEN Joc Gelly Break Nintendo Switch Game sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.