BigBen Interactive Tennis World Tour Roland Garros Edition Nintendo Switch

146.72 lei
(1 magazin)
Cel mai bun meci de tenis într-un singur joc! Această ediție finală va include întregul conținut suplimentar deja lansat. Ediția Roland-Garros le va permite jucătorilor să joace ca Rafael Nadal, de 11 ori câștigător la Openul Francez, dar și ca vedete franceze Kristina Mladenovic și Caroline Garcia. Celebrele terenuri din Roland-Garros vor fi jucate: Philippe Chartier, Suzanne Lenglen, noua Simone Mathieu. La Caja Magica de la Mutua Madrid Open face parte și din noul con ...

Descriere


BigBen Interactive Tennis World Tour Roland Garros Edition Nintendo Switch

Cel mai bun meci de tenis într-un singur joc! Această ediție finală va include întregul conținut suplimentar deja lansat. Ediția Roland-Garros le va permite jucătorilor să joace ca Rafael Nadal, de 11 ori câștigător la Openul Francez, dar și ca vedete franceze Kristina Mladenovic și Caroline Garcia. Celebrele terenuri din Roland-Garros vor fi jucate: Philippe Chartier, Suzanne Lenglen, noua Simone Mathieu. La Caja Magica de la Mutua Madrid Open face parte și din noul conținut al jocului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BigBen Interactive Tennis World Tour Roland Garros Edition Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BigBen Interactive Tennis World Tour Roland Garros Edition Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.