BIGBEN Hunting Simulator PS4

Hunting Simulator PS4  este un joc de tip simulator lansat de  Bigben  la data de 09.06.2017. Jocul este disponibil pe:  Ps4, Xbox One si Pc . O adevarata simulare a vanatorii. Hunting Simulator ofera jucatorilor ore si ore de imersiune in salbaticie cu moduri single-player si multiplayer, o multitudine de zone de vanat si sute de obiective de indeplinit. Dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Unreal 4, jocul infatiseaza unele dintre cele mai cunoscute r ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


BIGBEN Hunting Simulator PS4

Hunting Simulator PS4 este un joc de tip simulator lansat de Bigben la data de 09.06.2017.

Jocul este disponibil pe: Ps4, Xbox One si Pc.

O adevarata simulare a vanatorii. Hunting Simulator ofera jucatorilor ore si ore de imersiune in salbaticie cu moduri single-player si multiplayer, o multitudine de zone de vanat si sute de obiective de indeplinit.

Dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Unreal 4, jocul infatiseaza unele dintre cele mai cunoscute regiuni de vanatoare cum ar fi muntii Colorado, padurile de stejar din Franta si campiile inzapezite din Alaska.

Fiecare zona de vanatoare este populata cu o gama variata de animale, fiecare cu propria reprezentare autentica cand vine vorba de comportament.

Urmareste pana la 37 de specii de animale

Campii mici si sedentare, cascade, lanturi muntoase, fiecare specie poate fi gasita doar in habitatul ei natural.

Descopera 12 locatii diferite

Fiecare regiune se bazeaza pe locatii de vanatoare adevarate: lacurile mari si padurile boreale din Alberta, canioanele si campiile aride din Texas, Colorado si regiunile sale muntoase, tundra si padurile din Alaska, zonele muntoase scotiene si chiar si Alpii si padurile de stejar franceze.

Echipeaza-te cu armele corespunzatoare

Vei avea posibilitatea sa alegi dintr-o varietate de 17 de arme de vanatoare (arcul lung si chiar pustile Browning sau Winchester) si pana la 50 de accesorii esentiale unui vanator modern, cum ar fi momelile, prafurile cu feromon si fluiere speciale.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BIGBEN Hunting Simulator PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BIGBEN Hunting Simulator PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.