Bielenda Ser regenerant cu alge marine 200 ml

Acest ser-crema de corp se bazeaza pe compozitia speciala a ingredientelor active hidratand toate tipurile de piele, in special pielea foarte uscata. Contine: Chlorella vulgaris - concentreaza minerale din apa de mare si completeaza deficitele locale în epiderma, precum si sporeste reactii biochimice normale în celule, restabileste functionarea lor corecta, Ulei de microalge - ulei natural, bogat in omega- 3 de tip de acid DHA si tocoferoli (derivați de vitamina E), confera pieli ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Bielenda Ser regenerant cu alge marine 200 ml

Acest ser-crema de corp se bazeaza pe compozitia speciala a ingredientelor active hidratand toate tipurile de piele, in special pielea foarte uscata.

Produsul este destinat utilizarii pe tot parcursul anului.

Testat dermatologic.

ContineChlorella vulgaris - concentreaza minerale din apa de mare si completeaza deficitele locale în epiderma, precum si sporeste reactii biochimice normale în celule, restabileste functionarea lor corecta, Ulei de microalge - ulei natural, bogat in omega- 3 de tip de acid DHA si tocoferoli (derivați de vitamina E), confera pielii multe efecte benefice: reface pierderea de umiditate si ingrediente nutritive, imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii, inhiba procesele de imbatranire a pielii si Extract de Apa de mare.
Efecteofera o regenerare optima a pielii, îmbunatateste starea sa, confera fermitate si elasticitate, catifeleaza si netezeste pielea. Formula acestui lapte de corp se aplica usor pe piele, se absoarbe rapid lasand-o regenerata si hranita.
Mod de utilizareMasati serul pe pielea intregului corp.
Tara de originePolonia

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bielenda Ser regenerant cu alge marine 200 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bielenda Ser regenerant cu alge marine 200 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.