BIC Creioane cerate 12 culori Kids Oil Pastel 0349

BIC Creioane cerate 12 culori Kids Oil Pastel 0349
oferte de la
7.84 lei

(2 magazine)
12 creioane cerate, cu corpul hexagonal, de foarte buna calitate, ideale pentru copii cu varsta mai mare de 3 ani. Creioanele sunt protejate de un invelis de hartie pentru a pastra mainile curate. Produsul nu este toxic, respecta standardul european pentru jucarii (EN71) si este testat anual de un laborator independent. Creioanele se livreaza ambalate in cutie de carton, cate 12 culori diferite in fiecare cutie. ...

Descriere - BIC Creioane cerate 12 culori Kids Oil Pastel 0349


12 creioane cerate, cu corpul hexagonal, de foarte buna calitate, ideale pentru copii cu varsta mai mare de 3 ani. Creioanele sunt protejate de un invelis de hartie pentru a pastra mainile curate. Produsul nu este toxic, respecta standardul european pentru jucarii (EN71) si este testat anual de un laborator independent. Creioanele se livreaza ambalate in cutie de carton, cate 12 culori diferite in fiecare cutie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BIC Creioane cerate 12 culori Kids Oil Pastel 0349 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BIC Creioane cerate 12 culori Kids Oil Pastel 0349 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.