Bialetti Venus 6 cesti

de la 155.00 lei
(3 magazine)
Bialetti Venus este o cafetiera cu un design uimitor ce combina frumusetea cu eleganta.Espressorul Venus Inductie este construit din inox 18/10 din cea mai buna calitate (inclusiv componentele din interior) si poate fi folosit pe plitele cu gaz, electrice precum si pe inductie.Va rugam sa verificati daca dimensiunea diametrului vasului, 110mm, este potrivita cu dimensiunea specificata in fisa tehnica a plitei cu inductie!Bialetti Venus Inductie 6 Cesti Espresso = 300ml (capacitatea max ...

Descriere


Bialetti Venus 6 cesti

Bialetti Venus este o cafetiera cu un design uimitor ce combina frumusetea cu eleganta.

Espressorul Venus Inductie este construit din inox 18/10 din cea mai buna calitate (inclusiv componentele din interior) si poate fi folosit pe plitele cu gaz, electrice precum si pe inductie.

Va rugam sa verificati daca dimensiunea diametrului vasului, 110mm, este potrivita cu dimensiunea specificata in fisa tehnica a plitei cu inductie!

Bialetti Venus Inductie 6 Cesti Espresso = 300ml (capacitatea max. boiler)

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bialetti Venus 6 cesti de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bialetti Venus 6 cesti sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.