Bialetti Musa 4 cesti

Bialetti creeaza Musa un espressor moka pot cu linii foarte elegante, de o calitatea superioara, in intregime din inox 18/10.  Design sofisticat, detalii exclusiviste cu sigla bialetti gravata pe espressor si pe maner. Capacitate rezervor apa 240 ml , capacitate cafea preparata aprox 220 ml. Se poate folosi si pe plitele cu inductie. Va rugam sa verificati daca dimensiunea diametrului vasului, 100mm, este potrivita cu dimensiunea specificata in fisa tehnica a plitei cu inductie! ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Bialetti Musa 4 cesti

Bialetti creeaza Musa un espressor moka pot cu linii foarte elegante, de o calitatea superioara, in intregime din inox 18/10.  Design sofisticat, detalii exclusiviste cu sigla bialetti gravata pe espressor si pe maner. Capacitate rezervor apa 240 ml , capacitate cafea preparata aprox 220 ml.

Se poate folosi si pe plitele cu inductie.

Va rugam sa verificati daca dimensiunea diametrului vasului, 100mm, este potrivita cu dimensiunea specificata in fisa tehnica a plitei cu inductie!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bialetti Musa 4 cesti de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bialetti Musa 4 cesti sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.