Bialetti ESPRESSOR MOKA EXPRESS "E" 1 cesca

Bialetti inventează acum 80 de ani espressorul care a facut istorie si care a fost punctul de plecare pentru toate celelalte espressoare moka din piata, Moka Espress. Cu acest espressor de aragaz iti incepi ziua cu o cafea espresso ca intr-o cafenea. Este momentul tau de placere iar Bialetti Moka Express joaca un rol major in gustul cafelei tale. Modelul clasic al gamei Bialetti. Capacitate 1 ceasca - 45 ml apa aprox 40  ml cafea preparata. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Bialetti ESPRESSOR MOKA EXPRESS E 1 cesca

Bialetti inventează acum 80 de ani espressorul care a facut istorie si care a fost punctul de plecare pentru toate celelalte espressoare moka din piata, Moka Espress. Cu acest espressor de aragaz iti incepi ziua cu o cafea espresso ca intr-o cafenea. Este momentul tau de placere iar Bialetti Moka Express joaca un rol major in gustul cafelei tale. Modelul clasic al gamei Bialetti.

Capacitate 1 ceasca - 45 ml apa aprox 40  ml cafea preparata.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bialetti ESPRESSOR MOKA EXPRESS E 1 cesca de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bialetti ESPRESSOR MOKA EXPRESS E 1 cesca sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.