Bialetti Ceramic Brown (Inductie) 28 cm

163.15 lei (1 magazin)
Tigaie cu diametrul de 28 cm, interior ceramic ce permite sa gatesti cu foarte putina grasime. Este cea mai mare tigaie din aceasta gama. Gama Brown inducție  de la Bialetti oferă o combinație de sugestii senzoriale și performanțe tehnice. Puritatea și naturalețea stratului ceramic cu suprafața netedă și uniformă interior, se combină cu corpul din aluminiu ultra-gros fiind de patru ori mai rezistent, durabil la zgâriere și rezistentă la frecare, precum și ...

Descriere


Bialetti Ceramic Brown (Inductie) 28 cm

Tigaie cu diametrul de 28 cm, interior ceramic ce permite sa gatesti cu foarte putina grasime. Este cea mai mare tigaie din aceasta gama.

Gama Brown inducție  de la Bialetti oferă o combinație de sugestii senzoriale și performanțe tehnice. Puritatea și naturalețea stratului ceramic cu suprafața netedă și uniformă interior, se combină cu corpul din aluminiu ultra-gros fiind de patru ori mai rezistent, durabil la zgâriere și rezistentă la frecare, precum și rezistenta la temperaturi ridicate. O garanție în plus de performanță este asigurată de către baza hi-tech din otel, potrivit pentru plitele cu inducție, care permite obtinerea unor rezultate rapide si perfecte, o mai mare siguranță și de economisire a energiei. Un mod nou, sănătos și ecologic de a fi folosit in  bucătărie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bialetti Ceramic Brown (Inductie) 28 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bialetti Ceramic Brown (Inductie) 28 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.