BH Optima

de la 936.00 lei
(2 magazine)
Bancă de forţă care nu necesită mult spaţiu şi se poate mişca uşor, care oferă posibilitate pentru exerciţii variate, datorită scaunului şi spătarului reglabil în mai multe poziţii. Este accesoriul ideal pentru cadru de forţă cu ghemuire sau cadru de forţă Smith. Asigură o postură stabilă a corpului ceea ce este indispensabil pentru antrenamentul sigur. Are perne confortabile. Cu ajutorul aparatului puteţi efectua exerciţii numeroase, la care doar creativitatea ...

Descriere


BH Optima

Bancă de forţă care nu necesită mult spaţiu şi se poate mişca uşor, care oferă posibilitate pentru exerciţii variate, datorită scaunului şi spătarului reglabil în mai multe poziţii.
Este accesoriul ideal pentru cadru de forţă cu ghemuire sau cadru de forţă Smith. Asigură o postură stabilă a corpului ceea ce este indispensabil pentru antrenamentul sigur. Are perne confortabile.


Cu ajutorul aparatului puteţi efectua exerciţii numeroase, la care doar creativitatea noastră impune limite.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BH Optima de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BH Optima sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.