BH Bicicleta Indoor Cycling I.Spada II Racing Spin Bike

5 806.00 lei
(1 magazin)
Motivatie la un nivel inalt!BH Fitness I.Spada II Racing Spin Bike este caracterizată prin reglabilitate de nivel înalt, utilizare facilă, formă comodă, precum o cârmă care poate fi reglată pe mai multe direcţii. NOUL sistem eficient de frânare asigură un rulaj neted şi o funcţionare silenţioasă. Pedalele de tip Dual SPD ajută la un antrenament intensiv în timp scurt.Dimensiunea sa asemănătoare unei biciclete de curse, face posibil ca ciclismul de la domiciliu să de ...

Descriere


BH Bicicleta Indoor Cycling I.Spada II Racing Spin Bike

Motivatie la un nivel inalt!
BH Fitness I.Spada II Racing Spin Bike este caracterizată prin reglabilitate de nivel înalt, utilizare facilă, formă comodă, precum o cârmă care poate fi reglată pe mai multe direcţii. NOUL sistem eficient de frânare asigură un rulaj neted şi o funcţionare silenţioasă. Pedalele de tip Dual SPD ajută la un antrenament intensiv în timp scurt.
Dimensiunea sa asemănătoare unei biciclete de curse, face posibil ca ciclismul de la domiciliu să devină mai intensiv. Pe bicicletele BH Fitness I.Spada II Racing se pot efectua antrenamente eficiente mai ales la nivel cardiac şi se poate regla circulaţia sanguină. Oferă o recreere fizică şi psihică. Este unul dintre cele mai eficiente antrenamente cardio, care dezvoltă corpul şi psihicul, ajută la mărirea rezistenţei şi dezvoltă capacităţile mentale.

Buton integrat de urgențăBh Fitness Spada Dual fékezőrendszer
Utilizatorul, prin rotirea spre stânga sau dreapta a butonului, poate regla uşor nivelul de rezistenţă, iar prin apăsarea în jos a butonului (funcţie frână de urgenţă), antrenamentul se poate opri i mediat. Reglare şi siguranţă infinită.

Sistem de frânare magnetic profesional
Sistemul de frânare magnetica,asigura precizie,rapidtate și rezistența adecvată pentru antrenamente.Asigura 24 de nivele de rezistență,iar volanta este de 20 kg.

Manivelă în 3 părţi
Manivela conceputa de Bh Fitness,este o combinaţie între forma cu rulmenţi de tip SKP cu cea de tip 6 PK cu nivel de zgomot redus, astfel face posibil un sistem silenţios şi cu rulaj neted.oferă o bună protecţie .

Pedale SPD trekking multi cu design bilateral.
Una din partea BH Fitness I.Spada II Racing dual este echipat cu pedale cu curea de fixare reglabila. Acest lucru permite oricărui utilizator să se atașeze în siguranță și să accepte poziția corectă de ciclism. Cealalta parte a pedalei este cu sistem SPD,pentru transmiterea eficienta a puterii.

Reglarea poziției cu usurinta.
Sistemul Easy-Fit: Saua de gel,proiectat anatomic,este ușor de reglat (mod micro), atât pe orizontală cât și pe verticală.Ofera antrenament confortabil pentru toți utilizatorii.

M1 monitor interactiv
Display-ul interactiv BH Fitness M1, folosind programe de antrenament presetate, puteți selecta programul de exercitii cel mai adecvat sau puteti sau pueti folosi programe cu setari proprii.

Ghidon triatlon,proiectat ergonomic.
Reglabil pe verticală și pe orizontală. Utilizare comodă și intensivă

European Consumer Choice (Organizația Europeană a Consumatorilor)a acordat premiul,produs de calitate, familiei de produse BH Fitness Spada, care a fost câștigat pe baza inovației,designului și utilizarii ușuare.

NOU! Dual i.Concept(optional) cu aplicaţii amuzante şi antrenamente fitness motivaţionale! Bucuraţi-vă şi descoperiţi aplicaţiile individuale şi de grup care vă stau la dispoziţie pe telefonul mobil sau pe tabletă (cu dispozitiv de conectare Bluetooth USB). Cele mai noi aplicaţii compatibile: BH by Kinomap, Run on Earth, Webathletics, FitConsole, PedalMonitor si CycleRush 2. În timpul antrenamentului, alături de un program de antrenare bine setat, vă puteţi bucura de toate aplicaţiile Apple sau Android: chat, navigate pe internet, verificare e-mailuri, citire cărţi electronice, cumpărături în magazine online, descărcare noi aplicaţii, videoclipuri, sau urmărire programe tv sau cinema, etc.

Aparatele BH Fitness Dual sunt compatibile cu telefoanele şi tabletele iOS şi Android, prin intermediul tehnologiei fără fir Bluetooth.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BH Bicicleta Indoor Cycling I.Spada II Racing Spin Bike de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BH Bicicleta Indoor Cycling I.Spada II Racing Spin Bike sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.