BH Aparat multifunctional TT4

de la 15 678.00 lei
(2 magazine)
Aparat multifunctional BH Fitness TT4 cu 4 statii de antrenament, cu cadru intarit si componente de inalta rezistenta. Ofera o gama larga de posibilitati cu mai mult de 15 exercitii diferite. Pana la 4 utilizatori se pot antrena simultan. Reprezinsta o excelenta alegere pentru spatiile mici de fitness.Aparatul este dotat cu un sistem profesional de incarcare 70/100 Kg pentru presa cu selector magnetic.Acronimul BH este, de mai bine de un secol, egal cu sportul, ciclismul si spiritul de ...

Descriere


BH Aparat multifunctional TT4

Aparat multifunctional BH Fitness TT4 cu 4 statii de antrenament, cu cadru intarit si componente de inalta rezistenta. Ofera o gama larga de posibilitati cu mai mult de 15 exercitii diferite. Pana la 4 utilizatori se pot antrena simultan. Reprezinsta o excelenta alegere pentru spatiile mici de fitness.

Aparatul este dotat cu un sistem profesional de incarcare 70/100 Kg pentru presa cu selector magnetic.

Acronimul BH este, de mai bine de un secol, egal cu sportul, ciclismul si spiritul de depsire. Aventura industriala a BH incepe in 1909 de la geniul si spiritul antreprenorial al celor trei frati. Aceasta a fost nasterea uneia dintre icoanele ciclismului si una dintre cele mai consolidate marci printre producătorii de biciclete. Dialogul constant cu clientii nostri ne-a permis sa gasim soluții inovatoare pentru a permite fiecarui utilizator sa se bucure de sport interior sau exterior!

BH este prezent in peste 85 de tari datorita dealerilor sai!

LA CERERE SE POATE OFERI MONTAJ !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BH Aparat multifunctional TT4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BH Aparat multifunctional TT4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.