Beurer Aparat aerosoli IH18

de la 223,99 lei (3 magazine)
Aparat aerosoli Beurer, 0.18 ml/min, masti incluse, este perfect pentru copii, dar si pentru adulti. Este recomandat pentru tratarea astmului, a bronsitei, a racelilor sau a unor boli respiratorii ale cailor superioare sau inferioare. Este usor de utilizat si poate fi dezinfectat cu usurinta. Specificatii: Nebulizator cu tehologia de compresie a aerului; Acesta se alimenteaza de la retea; Puterea de pulverizare este mai mare de 0,18 ml/min; Inhalarea se face repede; ...

Descriere


Beurer Aparat aerosoli IH18

Aparat aerosoli Beurer, 0.18 ml/min, masti incluse, este perfect pentru copii, dar si pentru adulti. Este recomandat pentru tratarea astmului, a bronsitei, a racelilor sau a unor boli respiratorii ale cailor superioare sau inferioare. Este usor de utilizat si poate fi dezinfectat cu usurinta.

Specificatii:


Nebulizator cu tehologia de compresie a aerului;

Acesta se alimenteaza de la retea;

Puterea de pulverizare este mai mare de 0,18 ml/min;

Inhalarea se face repede;

Se poate dezinfecta cu usurinta;

Este prevazut cu o geanta pentru depozitare;

Poate fi utilizat atat de catre copii, cat si de catre adulti;

Accesorii incluse: aparat de aerosoli, masca pentru adulti, masca pentru copii.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Beurer Aparat aerosoli IH18 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Beurer Aparat aerosoli IH18 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.