Bethesda Softworks Wolfenstein Cyberpilot (PSVR)

Bethesda Softworks Wolfenstein Cyberpilot (PSVR)
oferte de la
159.00 lei

(2 magazine)
ATENTIE! Pentru a juca acest joc este necesar PlayStation VR (se vinde separat) Wolfenstein Cyberpilot In cele doua decenii de la evenimentele lui Wolfenstein II: The New Colossus. Wolfenstein: Cyberpilot cade in rolul unui hacker in cadrul unei misiuni de a distruge fortele naziste din Paris folosind propriile masini. Luati controlul asupra unui Panzerhund care arunca foc si in timp ce luptati impotriva nazistilor in Orasul Iubirii pentru a ajuta orasul francez. ...

Descriere - Bethesda Softworks Wolfenstein Cyberpilot (PSVR)ATENTIE! Pentru a juca acest joc este necesar PlayStation VR (se vinde separat)

Wolfenstein Cyberpilot
In cele doua decenii de la evenimentele lui Wolfenstein II: The New Colossus. Wolfenstein: Cyberpilot cade in rolul unui hacker in cadrul unei misiuni de a distruge fortele naziste din Paris folosind propriile masini. Luati controlul asupra unui Panzerhund care arunca foc si in timp ce luptati impotriva nazistilor in Orasul Iubirii pentru a ajuta orasul francez.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bethesda Softworks Wolfenstein Cyberpilot (PSVR) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bethesda Softworks Wolfenstein Cyberpilot (PSVR) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.