Bethesda Softworks Wolfenstein 2 The New Colossus Collectors Edition PS4

Bethesda Softworks Wolfenstein 2 The New Colossus Collectors Edition PS4
418.31 lei
(1 magazin)
Wolfenstein® II: The New Colossus™ este mult aşteptata continuare a aclamatului first-person shooter, Wolfenstein®: The New Order™, o creaţie a premiatelor studiouri MachineGames. O aventură captivantă adusă la viaţă de liderul in industrie id Tech® 6, Wolfenstein® II trimite jucătorii in America aflată sub asediul naziştilor, intr-o misiune de recrutare a celor mai curajoşi lideri ai rezistenţei rămaşi. Infruntă naziştii in locaţii emblemat ...

Descriere - Bethesda Softworks Wolfenstein 2 The New Colossus Collectors Edition PS4


Wolfenstein® II: The New Colossus™ este mult aşteptata continuare a aclamatului first-person shooter, Wolfenstein®: The New Order™, o creaţie a premiatelor studiouri MachineGames. O aventură captivantă adusă la viaţă de liderul in industrie id Tech® 6, Wolfenstein® II trimite jucătorii in America aflată sub asediul naziştilor, intr-o misiune de recrutare a celor mai curajoşi lideri ai rezistenţei rămaşi. Infruntă naziştii in locaţii emblematice, cum ar fi orăşelul Roswell, New Mexico, apele şi bulevardele din New Orleans şi Manhattan-ul de după bombardamentele nucleare. Echipează-te cu un arsenal de arme serioase şi dezlănţuie noile abilităţi pentru a-ţi croi drum printre legiunile de soldaţi şi über soldaţi nazişti in acest first-person shooter definitoriu.
Gen: First Person Shooter
Platforma: PS4
Limita de varsta: 18+
Greutate Colet: 0.1

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bethesda Softworks Wolfenstein 2 The New Colossus Collectors Edition PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bethesda Softworks Wolfenstein 2 The New Colossus Collectors Edition PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.