Bethesda Softworks The Elder Scrolls V Skyrim (VR) PS4

Bethesda Softworks The Elder Scrolls V Skyrim (VR) PS4
oferte de la
198.97 lei

(2 magazine)
Un joc open-world, integral pentru VR, oferit de dezvoltatorii Bethesda Games Studios, caştigători a numeroase premii. Skyrim VR reinterpretează in intregime capodopera epică, oferind profunzime, imersiune şi o dimensiune fără precedent. De la luptele cu dragonii antici, pană la explorarea regiunilor montane sălbatice, Skyrim VR aduce la viaţă o lume deschisă completă, pe care o poţi experimenta aşa cum iţi doreşti. Skyrim VR include jocul care s-a bucurat de apreciere ...

Descriere - Bethesda Softworks The Elder Scrolls V Skyrim (VR) PS4


Un joc open-world, integral pentru VR, oferit de dezvoltatorii Bethesda Games Studios, caştigători a numeroase premii. Skyrim VR reinterpretează in intregime capodopera epică, oferind profunzime, imersiune şi o dimensiune fără precedent. De la luptele cu dragonii antici, pană la explorarea regiunilor montane sălbatice, Skyrim VR aduce la viaţă o lume deschisă completă, pe care o poţi experimenta aşa cum iţi doreşti. Skyrim VR include jocul care s-a bucurat de aprecierea criticilor şi add-on-urile oficiale – Dawnguard, Hearthfire şi Dragonborn. Dragonii, pierduţi cu mult timp in urmă in pasajele Elder Scrolls, au revenit in Tamriel, iar viitorul Imperiului atarnă de un fir de aţă. Ca Dragonborn, eroul anunţat de profeţie, născut din puterea The Voice, eşti singurul care le poate sta in cale.
Gen: Virtual Reality
Platforma: PS4
Limita de varsta: 18+
Greutate Colet: 0.1

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bethesda Softworks The Elder Scrolls V Skyrim (VR) PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bethesda Softworks The Elder Scrolls V Skyrim (VR) PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.