Bethesda Softworks Deathloop PS5

170.90 lei (1 magazin)
Ia parte la eternul conflict între doi asasini teribili. Intră în rolul lui Colt și rupe bucla temporală în care a nimerit Blackreef. Atenție: locuitorii insulei te vânează fără încetare. Folosește-ți armele și abilitățile ca să neutralizezi opt ținte cheie de pe insulă, înainte să reînceapă ziua. Asasinul rival, Julianna, nu are altă misiune decât să-l doboare pe Colt ca bucla să continue la nesfârșit. &I ...

Descriere


Bethesda Softworks Deathloop PS5

Ia parte la eternul conflict între doi asasini teribili.

Intră în rolul lui Colt și rupe bucla temporală în care a nimerit Blackreef. Atenție: locuitorii insulei te vânează fără încetare.

Folosește-ți armele și abilitățile ca să neutralizezi opt ținte cheie de pe insulă, înainte să reînceapă ziua.

Asasinul rival, Julianna, nu are altă misiune decât să-l doboare pe Colt ca bucla să continue la nesfârșit. Învață din fiecare ciclu și încearcă mereu alte abordări ca să rupi bucla.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bethesda Softworks Deathloop PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bethesda Softworks Deathloop PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.