Bertazzoni REF90PIXL

60 999.00 lei
(1 magazin)
Bertazzoni Combina frigorifica incorporabila 90 cm Inox design Neutral, deschidere stanga Frigiderele încorporate Bertazzoni sunt proiectate, proiectate și fabricate în Italia cu materiale și componente de cea mai înaltă calitate. Sistemul exclusiv de balamale de ușă „lift & swing” le face alegerea ideală pentru o instalare la culoare reală, ca o singură unitate sau una lângă alta. Folosind unul dintre cele 3 seturi de mâner dispo ...

Descriere


Bertazzoni REF90PIXL

Bertazzoni Combina frigorifica incorporabila 90 cm Inox design Neutral, deschidere stanga

Frigiderele încorporate Bertazzoni sunt proiectate, proiectate și fabricate în Italia cu materiale și componente de cea mai înaltă calitate. Sistemul exclusiv de balamale de ușă „lift & swing” le face alegerea ideală pentru o instalare la culoare reală, ca o singură unitate sau una lângă alta. Folosind unul dintre cele 3 seturi de mâner disponibile în stil Professional, Master și Heritage Series, aceste frigidere se integrează perfect cu toate celelalte aparate Bertazzoni în apartamente armonizate cu stilul pentru o bucătărie adevărată și performantă.

Aceste frigidere încorporate sunt construite pentru a rezista pentru totdeauna, folosind metal și sticlă în interior și în exterior pentru o mai bună gestionare a temperaturii. Sistemul de curgere a aerului lateral, cu compresor dual și evaporator pentru frigider și congelator, reduce pierderile de aer rece la deschiderea ușilor și permite adâncimea interioară de vârf. Configurația internă este proiectată pentru o flexibilitate maximă, cu 0,36 m3 volum frigider și 0,10 m3 volum FlexMode.
Frigider-congelator FlexMode permite comutarea compartimentului inferior între congelator și frigider cu o singură atingere. Iluminarea interioară cu LED în partea superioară și laterală asigură o iluminare interioară strălucitoare pe toate nivelurile, cu un consum minim de energie. Filtrul de apă integrat conectat la linia de apă asigură producția regulată de cuburi de gheață de dimensiuni personalizabile.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bertazzoni REF90PIXL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bertazzoni REF90PIXL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.