Bertazzoni REF60BIS

5 699.00 lei (1 magazin)
Sistemul Total No Frost  înseamnă că nu trebuie să-l dezghețați niciodată. Comenzile tactile sunt poziționate pentru a facilita reglarea temperaturii, iar luminile LED vă permit să găsiți rapid ceea ce căutați. Proiectat pentru a se potrivi perfect bucătăriei dvs. cu sistemul de ușă glisantă. Clasa energetică A +. Frigider: mărimea 60 cm Stil: panou gata Tipul de instalare: incorporat Interfața cu utilizatorul: atingere Iluminat: LED în partea ...

Descriere


Bertazzoni REF60BIS

Sistemul Total No Frost înseamnă că nu trebuie să-l dezghețați niciodată. Comenzile tactile sunt poziționate pentru a facilita reglarea temperaturii, iar luminile LED vă permit să găsiți rapid ceea ce căutați. Proiectat pentru a se potrivi perfect bucătăriei dvs. cu sistemul de ușă glisantă. Clasa energetică A +.

Frigider: mărimea 60 cm
Stil: panou gata
Tipul de instalare: incorporat
Interfața cu utilizatorul: atingere
Iluminat: LED în partea de sus
Rafturi: 3
Crispers: 1
Sertar congelator: 2
Depozitare ușă: 3 rafturi cu lățime completă
Sistem de răcire: Total fără îngheț
Frigider cu sertare: 1
Capacitate frigider: 182 L
Capacitate congelator: 59 L

Specificatii tehnice
Cerințe electrice
220-240V / 50 Hz
Clasa energetică: A +

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bertazzoni REF60BIS de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bertazzoni REF60BIS sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.