Bertazzoni Plita gaz 90 cm Sticla neagra design Modern P905CMODGNE

3 959.00 lei
(1 magazin)
Bertazzoni Plita gaz 90 cm Sticla neagra design Modern  P905CMODGNE Această plită de gaz Bertazzoni Modern Series 90cm este finisată în sticlă neagră elegantă. Cu cinci arzătoare monobloc de culoare neagră mată și butoane de comandă precise de culoare neagră, la atingere, face gătitul simplu, versatil și precis. Un inel central de 5kW dual wok vă oferă și mai multe opțiuni. Suportul unic pentru tigaie din fontă este solid și sigur pentru o ...

Descriere - Bertazzoni Plita gaz 90 cm Sticla neagra design Modern P905CMODGNE


Bertazzoni Plita gaz 90 cm Sticla neagra design Modern 

P905CMODGNE Această plită de gaz Bertazzoni Modern Series 90cm este finisată în sticlă neagră elegantă. Cu cinci arzătoare monobloc de culoare neagră mată și butoane de comandă precise de culoare neagră, la atingere, face gătitul simplu, versatil și precis. Un inel central de 5kW dual wok vă oferă și mai multe opțiuni. Suportul unic pentru tigaie din fontă este solid și sigur pentru o utilizare sigură.
Blatul de lucru:
mărimea 90 cm
Zonele de gaz 5
Tipul blatului gaz
Proiectarea blatului geam securizat
Comenzile blatului butoane
Butoane atingere moale neagră
Tip arzător mono-bloc negru mat
Pan susține fontă
Dispozitiv de defectare a flăcării da
Aprindere cu o singură mână da
Zone de gătit
Dual wok 0,48 kW - 5 kW
Rapid 1,05 kW - 3 Kw
Semi-rapid 0,60 kW - 1,75 kW
Auxiliar 0,48 kW - 1 kW
Specificatii tehnice
Cerințe electrice 220/240 V - 50/60 Hz - 1 A
Putere nominală 1 W

Modern

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bertazzoni Plita gaz 90 cm Sticla neagra design Modern P905CMODGNE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bertazzoni Plita gaz 90 cm Sticla neagra design Modern P905CMODGNE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.