Bertazzoni Plita gaz 75 cm Inox design Modern P755CMODX

3 059.00 lei
(1 magazin)
Bertazzoni Plita gaz 75 cm Inox design Modern  P755CMODX Această plită cu gaz Bertazzoni Modern Series de 75 cm are cinci arzătoare din aluminiu și butoane precise de control al metalului pentru a face gătitul simplu și precis. Un inel central de 4kW wok oferă o versatilitate sporită. Suportul pentru tigaie din fontă este solid și sigur pentru o utilizare sigură. Finisat din oțel inoxidabil, este disponibil și în smalț negru.Blatul de lucru:mărimea 75 cmZonel ...

Descriere - Bertazzoni Plita gaz 75 cm Inox design Modern P755CMODX


Bertazzoni Plita gaz 75 cm Inox design Modern 

P755CMODX Această plită cu gaz Bertazzoni Modern Series de 75 cm are cinci arzătoare din aluminiu și butoane precise de control al metalului pentru a face gătitul simplu și precis. Un inel central de 4kW wok oferă o versatilitate sporită. Suportul pentru tigaie din fontă este solid și sigur pentru o utilizare sigură. Finisat din oțel inoxidabil, este disponibil și în smalț negru.
Blatul de lucru:
mărimea 75 cm
Zonele de gaz 5
Tipul blatului gaz
Proiectarea blatului margine joasă din oțel inoxidabil
Comenzile blatului butoane
Butoane acoperit cu metal
Tip arzător aluminiu
Pan susține fontă
Dispozitiv de defectare a flăcării da
Aprindere cu o singură mână da
Zone de gătit:
Wok 4 kW
Rapid 1,05 kW - 3 kW
Semi-rapid 0,60 kW - 1,75 kW
Auxiliar 0,48 kW - 1 kW
Specificatii tehnice:
Cerințe electrice 220/240 V - 50/60 Hz - 1 A
Putere nominală 1 W

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bertazzoni Plita gaz 75 cm Inox design Modern P755CMODX de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bertazzoni Plita gaz 75 cm Inox design Modern P755CMODX sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.