Bertazzoni P604LHERNE

de la 2 299.00 lei (2 magazine)
Plita sa de gaz Bertazzoni Heritage Series de 60 cm este fabricată din oțel emailat. Este simplu și precis de utilizat, cu patru arzătoare și butoane de control precis din metal. Un inel wok lateral de 4kW adaugă un alt strat de versatilitate. Suportul pentru tigaie din fontă este solid și sigur pentru o utilizare sigură. Este disponibil în negru mat, fildeș cu detalii din cupru sau fildeș cu detalii cromate. linie Heritage Categorie Plită c ...

Descriere


Bertazzoni P604LHERNE

Plita sa de gaz Bertazzoni Heritage Series de 60 cm este fabricată din oțel emailat. Este simplu și precis de utilizat, cu patru arzătoare și butoane de control precis din metal. Un inel wok lateral de 4kW adaugă un alt strat de versatilitate. Suportul pentru tigaie din fontă este solid și sigur pentru o utilizare sigură. Este disponibil în negru mat, fildeș cu detalii din cupru sau fildeș cu detalii cromate.

linie Heritage
Categorie Plită cu gaz
Lățime 60 cm
Adâncime 52 cm
Tip colectare Încastrabil
Măsurare de colectare 56 x 48 cm
Finisare inox
Comenzi Manere
Numărul de incendii 4
Coroana multi 1
Grătare Fontă
Absorbția 1 kW

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bertazzoni P604LHERNE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bertazzoni P604LHERNE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.