Bertazzoni K60AMHXA/19 60 cm Inox design Americana

Bertazzoni Hota perete 60 cm Inox design Americana Sistemul de ventilație a hotei are trei setări pentru niveluri diferite de extracție. Două lumini LED oferă o iluminare puternică a blatului. Elementele de filtrare detașabile sunt sigure pentru mașina de spălat vase. Coșul hotei este reglabil pe înălțime. Mărimea 60 cm Tip hota montare pe perete Motor 1 Viteză 3 Finisarea hotei oțel inoxidabil Capac de conductă inclus Controlul hotei apasa butoanele ipul filt ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Bertazzoni K60AMHXA/19 60 cm Inox design Americana

Bertazzoni Hota perete 60 cm Inox design Americana
Sistemul de ventilație a hotei are trei setări pentru niveluri diferite de extracție. Două lumini LED oferă o iluminare puternică a blatului. Elementele de filtrare detașabile sunt sigure pentru mașina de spălat vase. Coșul hotei este reglabil pe înălțime.

Mărimea 60 cm
Tip hota montare pe perete
Motor 1
Viteză 3
Finisarea hotei oțel inoxidabil
Capac de conductă inclus
Controlul hotei apasa butoanele
ipul filtrelor plasă de aluminiu
Lumini 2 LED-uri
Puterea maximă de extracție 800 m3h
Nivel sonor 67 dB (A)
Specificatii tehnice Cerințe electrice 220/240 V - 50/60 Hz - 10 A
Evaluarea energetică A

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bertazzoni K60AMHXA/19 60 cm Inox design Americana de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bertazzoni K60AMHXA/19 60 cm Inox design Americana sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.