Bertazzoni Hota perete 90 cm Inox Sticla neagra design Neutral

6 219.00 lei
(1 magazin)
Bertazzoni Hota perete 90 cm Inox & Sticla neagra design Neutral Hota de aerisire Bertazzoni Design Series cu lățimea de 90 cm are aceleași comenzi tactile, simboluri grafice și design din sticlă și oțel ca cuptoarele și plitele, pentru un aspect coerent și distinctiv în secolul XXI al bucătăriei dumneavoastră. Există trei setări pentru niveluri diferite de extracție. Două lumini LED oferă o iluminare puternică a blatului. Elementele de ...

Descriere


Bertazzoni Hota perete 90 cm Inox Sticla neagra design Neutral

Bertazzoni Hota perete 90 cm Inox & Sticla neagra design Neutral

Hota de aerisire Bertazzoni Design Series cu lățimea de 90 cm are aceleași comenzi tactile, simboluri grafice și design din sticlă și oțel ca cuptoarele și plitele, pentru un aspect coerent și distinctiv în secolul XXI al bucătăriei dumneavoastră.

Există trei setări pentru niveluri diferite de extracție. Două lumini LED oferă o iluminare puternică a blatului. Elementele de filtrare detașabile sunt sigure pentru mașina de spălat vase. Înălțimea coșului hotei este reglabilă printr-o gamă largă.
Produsele și ambalajele sunt 99% reciclabile Bertazzoni Green
Caracteristici produs:
Mărimea: 90 cm
Tip hota: montare pe perete
Motor: 1
Viteză: 3
Finisarea hotei: oțel inoxidabil și sticlă neagra
Capac de conductă: inclus
Controlul hotei: atingere
Tip filtre: deflector din oțel inoxidabil
Lumini: 2 LED-uri
Puterea maximă de extracție: 800 m3h
Nivel sonor: 67 dB (A)
Specificatii tehnice
Cerințe electrice
220/240 V - 50/60 Hz - 10 A
Evaluarea energetică A

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bertazzoni Hota perete 90 cm Inox Sticla neagra design Neutral de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bertazzoni Hota perete 90 cm Inox Sticla neagra design Neutral sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.